یکشنبه, 09 ارديبهشت 1403

 



عرضه و فروش آثار دانشجویان فرهنگ و هنر در اسفندماه

ShowImage.aspxما در دانشگاه علمی- کاربردی فرهنگ و هنر به دنبال این نیستیم که مجموعه آموخته ها را به فرد بیاموزیم و بعد او را در بازار پر پیج و خم اشتغال رها کنیم بلکه وزارت ارشاد مشاغل حوزه فرهنگ و هنر را شناسایی کرده و متناسب این مشاغل رشته ها را تعریف می‌کند.
مشاور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جناب آقای شاه آبادی با بیان اینکه مراکز علمی- کاربردی فرهنگ و هنر یک سرمایه عظیم و گنجینه پر ظرفیتی هستند که باید از این ظرفیت استفاده کنیم .
سرپرست موسسه آموزش عالی فرهنگ و هنر توضیح داد: در این جشنواره تولیدات دانشجویان برای فروش در شب عید در سالن حجاب به عرضه نمایش و فروش گذاشته می شود. در واقع این جشنواره یک گام جدی برای برقراری ارتباط نزدیک تولیدات دانشجویی با نیاز بازار است. بازار هم در واقع نشات گرفته از نیاز مردم است و تولید کننده باید این نیاز را به درستی تشخیص دهد.
وی با بیان اینکه همیشه نیاز مردم جسمی نیست افزود:  نیاز های روحی جامعه هم مهم است که دانشجوی فرهنگ و هنر در این حوزه قطعا می تواند موثر باشد.
شاه آبادی ادامه داد: این جشنواره بخش های مختلفی دارد و چیدمان بر اساس مراکز علمی کاربردی سراسر کشور و همچنین دانشجویان و اساتیدی است که درخواست غرفه داشته اند. بیش از 200 غرفه در این جشنواره به ارائه آثار و تولیدات دانشجویی می پردازند که این ارائه شامل نمایش و عرضه قابل فروش است یعنی هم جنبه نمایشگاهی و هم قابلیت فروش دارد.
وی گفت: بخش های این جشنواره عبارتند از معماری، طراحی ماکت، گرافیک، تصویرسازی، طراحی پوستر، طراحی نشریات، شاخه نقاشی عمومی، دیواری و ایرانی و رشته طراحی. حوزه عکاسی و شاخه سینمایی در دو بخش فیلمنامه نویسی و فیلم کوتاه یک دقیقه ای. در شاخه موسیقی تک نوازی ساز ایرانی و ساز کلاسیک و همینطور در بخش مد و لباس شاخه پوشش سر و لباس اقوام و ... را خواهیم داشت.  در کنار این ها هم بخش پژوهشی جشنواره فعالیت دارد. هم مقالات با محوریت کار آفرینی ارائه می شود و هم چهار کارگاه تخصصی برگزار می شود.
 استان های مختلف در بخش جنبی جشنواره فعال هستند و مراسم آیینی و سنتی استان ها به انگیزه استقبال بیشتر مردم برگزار می شود. بر این اساس هنرمندان استان بوشهر در اولین روز جشنواره  برنامه اجرا می کنند و دومین روز به هنرمندان استان گیلان اختصاص دارد. در سومین روز میزبان هنرمندان کرمانشاه و در روز چهارم نیز میزبان هنرمندان استان هرمزگان برای اجرای برنامه خواهیم بود. در روز پنجم شهرستان کوهدشت و در ششمین روز به هنرمندان استان مازندران اختصاص دارد و در هفتمین روز جشنواره هم هنرمندان استان آذربایجان و در آخرین روز هنرمندان استان سیستان و بلوچستان برنامه اجرا می کنند.

 این جشنواره با تاکید بر فروش آثار دانشجویی و با مشارکت همه مراکز فرهنگ و هنر  سراسر کشور اولین گام جدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در جهت مهارت و اشتغال ورزی و توسعه فعالیت های دانش بنیان حوزه علمی کاربردی است و امیدواریم این جشنواره یک گام جدی و عملی برای توسعه بازار فرهنگ و هنر فراهم کند و در واقع یک فضای بهتری بریا جریان دانشجویی ما ایجاد کند تا بتوانند اشکالات و نواقص را در کارهاشان ببینند و نیاز بازار را تشخیص دهند و سال 93 برای مراکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر سالی با محوریت اشتغال باشد.

نخستین جشنواره آثار و تولیدات دانشجویی فرهنگ و هنر از 10 تا 17 اسفند ماه در محل مرکز آفرینش های هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می شود. در این جشنواره دانشجویان و دانش آموختگان مراکز آموزش عالی فرهنگ و هنر به ارائه و فروش آثار هنری و تولیدات خود در رشته های مختلف می پردازند.

گفتنی است در حال حاضر 97 مرکز آموزش عالی علمی کاربردی فرهنگ و هنر در سراسر کشور در زیر مجموعه موسسه آموزش عالی فرهنگ و هنر و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حدود 90 هزار دانشجو فعال هستند.
بدین ترتیب از تمامی دانشجویان کار آفرین،هنرمند و خلاق دعوت به عمل می آید تا دراین جشنواره شرکت نموده و آثار خود را برای نمایش در جشنواره عرضه نمایند .
جهت کسب اطلاعات تکمیلی با کارشناس مسئول هماورد مهارتی سرکار خانم صلح میرزایی با داخلی 210تماس حاصل فرمایید.
نويسنده :

این کاربر مطلب منتشر شده دارد.