سه شنبه, 25 ارديبهشت 1403

 



موضوع: شكر ، سم خاموش

شكر ، سم خاموش 11 سال 1 ماه ago #2417

:(
شکر سم خاموش

۱- شکر سيستم ايمني بدن را از کار مي اندازد. پس از هر بار مصرف محصولات شکردار گلبولهاي سفيد بدن (نوتروفيلها) از کار مي افتند و تا ۲ الي ۵ ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ويروس يا باکتري خواهد بود. طبق تحقيقات پس از هر بار خوردن چيزي شيرين سيستم ايمني بدن تا ۷۵٪ کارايي خود را از دست مي دهد و اين دقيقا بهترين زمان براي فعال شدن ميکروبها و ويروسها است.




۲-شکر تعادل مواد معدني بدن را بر هم مي ريزد. چرا ؟ شکر ماده اي است فاقد ويتامين- فاقد مواد معدني و فاقد فيبر. شکر ماده اي زائد است که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نيست از اين رو براي اينکه ساختار ملکولي شکر شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدني محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند . در نتيجه تعادل عناصر معدني مثل کلسيم- منيزيوم و پتاسيم و سديم و...بر هم مي ريزد.


۳-شکر سبب ترشح بيش از اندازه هورمون آدرنالين در بدن مي شود. احساس اضطراب بيش از اندازه - آشفتگي و بد خلقي از نتايج آن هستند.
۴-شکر سبب بي حوصلگي است و کساني که شکر مصرف مي کند به هيچ عنوان ميلي به ورزش کردن و فعاليت هاي بدني ندارند.
۵-شکر در کودکان سبب کاهش هوش و پايين آمدن نمره هاي درسي است.
۶-برخلاف آنچه پزشکان به شما مي گويند خوردن چيزهاي چرب تري گليسيريد را بالا نمي برد بلکه اين خوردن شکر است که تري گليسيريد را بالا مي برد !
۷-شکر باعث ضعف سيستم دفاعي بدن در برابر کليه بيماريها ميگردد.
۸-شکر به کليه ها آسيب مي زند. عامل اصلي ايجاد سنگ کليه مصرف شکر است.
۹- عامل اصلي سنگ مثانه مصرف شکر است.
۱۰-بر خلاف تصور همگان اين شکر است که کلسترول بد خون LDL را به شدت بالا مي برد و کلسترول خوب را پايين مي آورد و در کل سبب بالا رفتن کلسترول مي شود. اين روغن حيواني نيست که کلسترول را بالا مي برد.
۱۱-شکر مقدار عناصر کروم و مس بدن را کاهش مي دهد.
۱۲-شکر در جذب شدن کلسيم و منيزيوم اختلال ايجاد مي کند. يعني اگر ليوان شير خود را با کيک يا شکلات ميل مي کنيد هيچ کلسيمي در استخوانهاي شما ذخيره نخواهد شد!
۱۳-شکر عامل اصلي سرطان از جمله سرطانهاي سينه و پروستات و کلون و رکتوم است.
۱۴-شکر مقدار گلوکز خون را بي جهت افزايش مي دهد.
۱۵-شکر باعث ضعيف شدن بينايي است.
۱۶-شکر باعث باريک شدن رگهاي خوني و در نهايت سکته مي شود.
۱۷- شکر باعث ترش کردن معده است. برخلاف تصور عامه که وقتي ترش مي کنند چيزي شيرين مي خورند تا آن را رفع کند!
۱۸- شکر ريسک مبتلا شدن به بيماريهاي قلبي را زياد مي کند.
۱۹- پير شدن زود هنگام بدن - سفيد شدن موها و چين و چروک پوست به دليل مصرف خوراکيهاي شيرين است نه مصرف گوشت و پروتئين!
۲۰-شکر سرعت اعتياد به الکل و ميل به اعتياد به مواد مخدر را زياد مي کند.
۲۱-شکر تنها عامل پوسيده شدن دندانهاست يعني اگر شکر مصرف نشود کسي به دندانپزشک نياز نخواهد داشت.
۲۲-شکر عامل اصلي چاق شدن است.
۲۳- شکر عامل آرتروز مفاصل است. کساني که آرتروز دارند و مواد شيرين زياد مي خورند روز به روز بدتر مي شوند.
۲۴-يکي از عوامل اصلي بيماري آسم مصرف شکر است.
۲۵-شکر باعث آپانديسيت مي شود.
۲۶-شکر عامل اصلي پوکي استخوان است. چگونه؟ شکر ماده اي زائد است که فاقد هر گونه ويتامين يا مواد معدني است و بدن قادر به هضم و جذب آن نيست. از اين رو سلولها مجبور هستند براي شکستن ملکولهاي شکر از املاح کلسيم و منيزيوم ذخيره در استخوانها استفاده کنند. هر چه بيشتر چيزهاي شيرين مصرف شود کلسيم بيشتري از استخوانها خارج شده و در فرايند هضم شکر مصرف مي شود. در نهايت استخوانها بعد از چند سال پوک مي شوند. دليل اصلي خرابي دندانها نيز همين است. کلسيم از دندانها استخراج شده و دندان به مرور پوسيده و خراب مي شود. مصرف شير در اين هنگام سودي ندارد مخصوصا اگر همراه کيک و شيريني باشد.
۲۷- شکر آب بزاق دهان را اسيدي مي کند که براي دندانها ضرر دارد.
۲۸-شکر ميزان ترشح هورمون رشد را کم مي کند. جوانان کوتاه قد نتيجه مصرف شکر هستند.
۲۹- شکر عامل اصلي بالا رفتن فشار خون است.
۳۰-شکر ساختار پروتئين ها را به هم مي ريزد در نتيجه بدن قادر به جذب آنها نخواهد بود.
۳۱- آلرژي به غذاهاي گوناگون نتيجه مصرف شکر است.
۳۲- ايجاد اگزما در کودکان از عواقب مصرف شکر است.
۳۳- آب مرواريد بر اثر مصرف شکر به وجود مي آيد.
۳۴- بزرگترين خطري شکر اين است که ساختمان DNA را مي شکند و آن را تغيير مي دهد که در نتيجه سلولها سرطاني مي شوند.
۳۵-شکر سبب توليد راديکالهاي آزاد در خون و افزايش ريسک سرطان است.

۳۶- شکر فعاليت هورمونها را بر هم ميزند.
۳۷-مصرف شکر انعطاف پذيري ماهيچه ها و اندام بدن را کم مي کند به طوريکه با کوچکترين حرکت ورزشي عضلات منقبض مي شوند و درد مي گيرند.
۳۸- شکر سبب افزايش تقسيم سلولهاي کبد و سرطان کبد مي شود.
۳۹-شکر مقدار چربي کبد را زياد مي کند.
۴۰- شکر اندازه کليه ها را بزرگ مي کند.
۴۱-اختلال در کار پانکراس از اثرات شکر است.
۴۲- عامل يبوست و خشکي روده شکر است.
۴۳- سردردهاي بي موقع و بي دليل و ميگرن بر اثر مصرف چيزهاي شيرين است.
۴۴-شکر امواج مغزي دلتا- آلفا و تتا را زياد مي کند که در نتيجه اين افزايش قدرت تمرکز و تصميم گيري در انسان از بين مي رود.
۴۵- عامل اصلي افسردگي شکر است. مردم عامي تصور مي کنند با خوردن چيزي شيرين روحيه شان شاد خواهد شد در حاليکه کاملا بر عکس است. شادي حاصل از خوردن شيريني به خاطر اعتيادي است که به آن داريد و با خوردن آن آرامش مي يابيد اما در روحيه و امواج مغزي شما اثر متضاد دارد.

۴۶- شکر ريسک بسته شدن رگهاي خوني را زياد مي کند.

۴۷-وحشتناکترين بيماري قرن يعني آلزايمر که با حواس پرتي هاي کوچک شروع مي شود بر اثر مصرف شکر به وجود مي آيد.


مريم فرجيان، ميكروبيولوژيست،‌كارشناس پژوهشي :cheer:
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.