1. آشنایی با رفتارها و اخلاق های حسابرسی .
2. مسئولیت های قانون حسابرسی .
3. تفاوت حسابرسی و حسابداری .
4. نقش حسابرسی در بهبود فعالیت های اقتصادی واحدهای صنفی ، اصطلاحات حسابرسی .
5. اسناد و مدارک مورد نیاز برای حسابرسی .
6. انواع گزارشات در حسابرسی و دلایل و مدارک حسابرسی و انواع و میزان آن .
7. استاندارد های موجود در حسابرسی .
8. مراحل مختلف بررسی سیستم کنترل های داخلی .
9. درک و ثبت سیستم کنترل های داخلی و نحوه بایگانی آن ، ارزشیابی سیستم کنترل های داخلی .
10. روش های جمع آوری اطلاعات در حسابرسی عملیاتی .
11. ابزارهای گرد آوری اطلاعات در حسابرسی عملیاتی ( پرسشنامه ، مصاحبه و نمونه گیری آماری ) .
12. نحوه تنظیم برنامه جهت بررسی میزان صحت و تداوم اجرای کنترل های داخلی موجود .
13. کار برگ حسابرسی و کنترل کیفیت در مورد کار حسابرسی .
14. رسیدگی به اسناد و مدارک و طرح ریزی برنامه حسابرسی .
15. حسابرسی سیستم های حسابگر الکترونیکی .
16. مشکلات حسابرسی در واحد های صنفی .
17. عملی :
دانشجویان موظف هستند عملیات حسابرسی یک واحد صنفی ( فرضی یا ترجیحا واقعی ) را با راهنمایی استاد درس مربوطه انجام دهند .
منبع اصلی :
1. کمیته فنی سازمان حسابرسی ، رهنمود های حسابرسی ، تهران سازمان حسابرسی 1382
2. کیمته فنی سازمان حسابرسی ، استانداردهای حسابرسی ، تهران سازمان حسابرسی 1379
3. جمعی از مولفین سازمان حسابرسی ، دستور العمل های حسابرسی ، تهران سازمان حسابرسی 1381
نیم سال دوم تحصیلی 92_91 :