پنج شنبه, 13 ارديبهشت 1403

 



حسابرسی در واحد های صنفی

reshtehaحسابرسی در واحد های صنفی

 

تعریف درس :

 

هدف درس :

 

رئوس و ریزمحتوا :

1. آشنایی با رفتارها و اخلاق های حسابرسی .

2. مسئولیت های قانون حسابرسی .

3. تفاوت حسابرسی و حسابداری .

4. نقش حسابرسی در بهبود فعالیت های اقتصادی واحدهای صنفی ، اصطلاحات حسابرسی .

5. اسناد و مدارک مورد نیاز برای حسابرسی .

6. انواع گزارشات در حسابرسی و دلایل و مدارک حسابرسی و انواع و میزان آن .

7. استاندارد های موجود در حسابرسی .

8. مراحل مختلف بررسی سیستم کنترل های داخلی .

9. درک و ثبت سیستم کنترل های داخلی و نحوه بایگانی آن ،  ارزشیابی سیستم کنترل های داخلی .

10. روش های جمع آوری اطلاعات در حسابرسی عملیاتی .

11. ابزارهای گرد آوری اطلاعات در حسابرسی عملیاتی ( پرسشنامه ، مصاحبه و نمونه گیری آماری ) .

12. نحوه تنظیم برنامه جهت بررسی میزان صحت و تداوم اجرای کنترل های داخلی موجود .

13. کار برگ حسابرسی و کنترل کیفیت در مورد کار حسابرسی .

14. رسیدگی به اسناد و مدارک و طرح ریزی برنامه حسابرسی .

15. حسابرسی سیستم های حسابگر الکترونیکی .

16. مشکلات حسابرسی در واحد های صنفی .

17. عملی :

دانشجویان موظف هستند عملیات حسابرسی یک واحد صنفی ( فرضی یا ترجیحا واقعی ) را با راهنمایی استاد درس مربوطه انجام دهند .

 

منابع :

منبع اصلی :

1. کمیته فنی سازمان حسابرسی ، رهنمود های حسابرسی ، تهران سازمان حسابرسی 1382

2. کیمته فنی سازمان حسابرسی ، استانداردهای حسابرسی ، تهران سازمان حسابرسی 1379

3. جمعی از مولفین سازمان حسابرسی ، دستور العمل های حسابرسی ، تهران سازمان حسابرسی 1381

 

مدرسان :

نیم سال دوم تحصیلی 92_91 :

                                       استاد بیاتانی 

 

 

 


لینک به انجمن علمی پژوهشی درس