1. مفاهیم اصلی قیمت تمام شده و هزینه .
2. حساب های تولید ، صورت قیمت تمام شده کالای ساخته شده .
3. تعیین قیمت تمام شده واحد محصول ، سیستم تعیین هزینه سفارش و هزینه مراحل تولید .
4. مواد و دستمزد ، تعیین هزینه و کنترل .
5. هزینه های غیر مستقیم تولید .
6. بودجه بندی و تخصیص هزینه های غیر مستقیم تولید ، ثبت هزینه های غیر مستقیم تولید .
7. تجزیه و تحلیل و طرز بستن مایه التفاوت و هزینه های غیر مستقیم تخصیص یافته و واقعی .
8. هزینه استاندارد : مفاهیم اساسی و تجزیه و تحلیل مغایرت ها و حسابداری هزینه های استاندارد .
9. تعیین هزینه محصولات متعدد .
10. هزینه یابی مستقیم .
11. طبقه بندی هزینه ها و تجزیه و تحلیل آنها .
12. تجزیه و تحلیل هزینه و سود .
13. محدودیت ها و تغییر در ترکیب هزینه ها و قیمت ها .
14. عملی :
دانشجویان به منظور تعیین قیمت تمام شده واحد محصول تولیدی یک واحد صنفی را بر اساس مباحث درسی مورد بررسی قرار می دهند و با در نظر گرفتن سیستم تعیین هزینه سفارش و هزینه مراحل تولید به صورت عملی به تعیین هزینه محصولات متعدد در آن واحد می پردازند .
منبع اصلی :
1. آشنایی با اصول حسابداری و مقدمات هزینه یابی ، ناصر حمیدی و محمد مهدی حمیدزاده ، تهران گسترش علوم پایه 1383
2. تجزیه تحلیل صورت های مالی ، اکبری ، تهران مرکز تحقیقات حسابداری و حسابرسی سازمان حسابرسی 1378
منبع پیشنهادی :
نیم سال دوم تحصیلی 92_91 :