1. کلیات و مفاهیم عمومی حسابداری .
2. استانداردهای حسابداری .
3. حسابداری موسسات خدماتی .
4. چرخه حسابداری و اجزاء آن .
5. تجزیه و تحلیل و ثبت معاملات و سند حسابداری .
6. ثبت رویداد های مالی در دفاتر : دفاتر حسابداری ، دفتر روزنامه عمومی ، دفتر کل و دفتر معین .
7. تراز آزمایشی ، انواع آن و مراحل تهیه تراز آزمایشی دو ستونی .
8. تهیه صورت های مالی ، صورت سود و زیان ، صورتحساب سرمایه و ترازنامه .
9. اصلاح حساب های صورت سود و زیان .
10. بستن حساب ها و افتتاح حساب ها .
11. حسابداری خرید و فروش کالا .
12. حسابداری موسسات خرید و فروش کالا .
13. تخفیفات ، اصلاح حساب ها ، تهیه و تنظیم صورت های مالی و بستن حساب ها .
14. روش های ارزیابی موجودی کالا در پایان دوره مالی .
15. دارایی های ثابت و دارایی های غیر مادی .
16. تشکیل ، تقسیم سود و انحلال بنگاه های اقتصادی .
17. مباحث ویژه در حسابداری تشکیل ها و واحد های صنفی .
منبع اصلی :
آشنایی با اصول حسابداری و مقدمات هزینه یابی ، ناصر حمیدی _محمد مهدی حمیدی زاده ، گسترش علوم پایه 1383
حسابداری موجودی مواد و کالا ، رضا نظری ، مرکز تحقیقات حسابداری و حسابرسی سازمان حسابرسی
1377
مدرسان :
نیم سال دوم تحصیلی 92_91 :
استاد صراف
استاد بابایی