سه شنبه, 18 ارديبهشت 1403

 



طراحی و اجرای یک باب مغازه به مساحت 40متر مربع با کاربری تجاری

عنوان پروژه: طراحی و اجرای یک باب مغازه به مساحت 40متر مربع با کاربری تجاری و به عنوان تهیه و پخش غذای شفیعی در خیابان دولت.

طراحان : مهندس تفرجی
و مهندس تجویدیان
(شرکت مهندسی تیوا)
نام کارورز: مریم تفرجی

untitledمعماری داخلی چیست؟
معماری داخلی که به عنوان یک حرفه، یک هنر و یک صنعت در دنیا شناخته شده و بهینه سازی فضاهای داخلی ساختمان ها به منظور انجام فعالیت های روزمره یعنی زندگی و کار است. و بر اساس معنی مندرج در لغت نامه آکسفورد دکوراسیون داخلی عبارت است از هماهنگ سازی طراحی شده برای به جلوه درآوردن رنگ های اساسیه و سایر اشیاء در یک اطاق با ساختمان به صورت هنرمندانه است.
شرح موضوع : بر اساس گفته طراحان نکاتی وجود داشت که در مسائل طراحی باید مد نظر قرار می گرفت که عبارتند از:
- قرارگیری مغازه جنب مسجد و حسینیه یزدیها که از نظر طراحی خارجی باید با بافت آنجا هماهنگی لازم را داشته باشد و اینکه طرح بتواند نظر تمام اعضای هیئت امنا را جلب کرد.
- مسئله بعد اندازه مغازه بود که باید طوری طراحی می شد که مسیر حرکت افراد به درستی و با تفکر دقیق طراحی می شد.
- مسئله دیگر این بود که در این خیابان چند مغازه دیگر با این عنوان شغلی فعال هستند لذا طرح باید طوری می بود که حداقل از لحاظ طراحی باعث کشش افراد به آنجا بشود.

untitled2 copyuntitled3

untitled4untitled5

شرح طراحی :
با توجه به مسائل ذکر شده نوع سبک طراحی به سبک مینیمال و به صورت خطی انتخاب شد و دلایل آن این بود که با توجه به عرض کم مغازه امکان طراحی المان ها و طراحی های اجزای اضافه نبود و همچنین خطی بودن طرح از بیرون به داخل باعث ایجاد عمق می شد و در نهایت حس دعوت کنندگی بیشتری برای افراد به داخل ایجاد می کند.
در طراحی ها و اتود های مختلف و با توجه به وجود یک زیر پله در ضلع شرقی مغازه تصمیم بر این شد که در دیواره ضلع شرقی ، فضای خالی ایجاد شود تا از آن به عنوان فضای تحویل غذا استفاده شود.
در طراحی سقف نیز همان سبک خطی در کمال سادگی اعمال شده است.

قبل از بازسازی:

untitled6untitled8

untitled8 copy

مدل طراحی نهایی:

untitled10untitled9 copy

untitled11 copy

فرآیند اجرا:
در طراحی های اولیه نظر طراحان بر این بوده است که در لایه نهایی دیواره ها از چوب MDF HIGH GLASS استفاده شود که به دلیل وزن زیاد این نوع چوب مجبور به زیرسازی مطمئن شده اند که پس از بررسی های مختلف و مشورت با کارفرما مقرر گردید که جهت زیر سازی آن از تکنولوژی کناف استفاده شود و از بست ها و اتصالات مطمئن استفاده شود تا توان نگهداری چوب ها را داشته باشند.
در نهایت پس از زیر سازی کار با توجه قیمت بالای این نوع چوب و محدودیت در رنگ بندی آن تصمیم بر این شد که کل طرح (زیر سازی و لایه نهایی کار) با تکنولوژی کناف انجام شود.

تصاویر انجام کار:

untitled17untitled20

نماهای دیگر طراح با رنگ های متفاوت: انجام طرح ها توسط نرم افزار 3DS MAX – AUTO CADوVRAY می باشد.

untitled22untitled23 copy

نیمکت های طراحی شده که به صورت ثابت می باشند و از خود طرح الهام گرفته شده اند.

untitled26 copy

untitled24 copy copyuntitled25

نويسنده : مريم تفرجی

این کاربر 1 مطلب منتشر شده دارد.

به منظور درج نظر برای این مطلب، با نام کاربری و رمز عبور خود، وارد سایت شوید.