پنج شنبه, 13 ارديبهشت 1403

 



مزايا و معايب تبليغات اينترنتی

 مزايا و معايب تبليغات اينترنتی

  9 copy

تبليغات دروغ : که ممکن است ابزاری برای کنترل آن در اينترنت وجود نداشته باشد.
2- 
استفاده از تصاوير و شعارهای مستهجن و غير اخلاقی
3- 
بالا بردن ترافيک شبکه
4- 
منحرف کردن توجه کاربران که معطوف به يک هدف خاصی است ، بسوی تبليغات پراکنده .
5- 
اشغال بخش قابل توجهی از حافظه سِرورها و وقت کارکنان و مديران .
6- 
کاهش قيمت تبليغات اينترنتی به دليل ازدياد سرورها که اين امر باعث می شود که تبليغات اينترنتی برای يک سرور نه تنها مزايايی نداشته باشد بلکه محدوديتهای جدی نيز ايجاد کند.
7- 
عدم پشتيبانی مالی توسط تأمين کنندگان منابع مالی سرورها ، صرفأ بر اساس اين استدلال که اين سرورهها منبع درآمد از راه تبليغات دارند .
8- 
عدم وجود يک منبع متمرکز که بر روی تبليغات در اينترنت کنترل داشته باشد .

 مزايای تبليغات اينترنتی
از جمله مزيت های تبليغات در اينترنت می توان به موارد زير اشاره نمود:
1- 
هدف گيری دقيق مخاطبان
آگهی دهنده می تواند آگهی خود را مستقيما در معرض ديد مخاطب خاص خود قرار دهد و به اين ترتيب به بالا ترين اثر تبليغ خود دست يابد .
2- 
اطلاع رسانی کامل
بر خلاف رسانه های سنتی، در ارائه پيام محدوديتی های رايج رسانه های سنتی همچون کوتاه بودن پيام ها، فشردگی آگهی و تکلف در انتخاب عبارات وجود ندارد و آگهی دهنده می تواند با بهره گيری از امکانات ويژه سمعی و بصری، اطلاعات و پيامهای مورد نظر خود را به طور کامل به مخاطبين عرضه نمايد.
3- 
اطلاع رسانی سريع
تهيه، توليد و پخش آگهی هميشه پر هزينه و زمان بر بوده است اما آماده نمودن تبليغات اينترنتی، بدون صرف هزينه و زمان قابل توجه در کوتاه ترين زمان ميسر می باشد.
4- 
هزينه بسيار کم
نه تنها هزينه تبليغات اينترنتی در مقايسه با رسانه های رايج ديگر ناچيز می باشد بلکه آگهی دهنده می تواند در هر لحظه با صرف کمترين هزينه و با بهره گيری از گزارشهای دقيق اثر بخشی آگهی خود را ارزيابی نمايد.
5- 
گسترده بودن محدوده جغرافيايی مخاطبين سايتهای اينترنتی محدود به مرزهای جغرافيايی نيستند و به همين دليل تبليفات اينترنتی نوعی تبليغات جهانی محسوب می شوند.
6-
نظارت دقيق مستمر و بی واسطه با بهره گيری از نرم افزار های طراحی شده آگهی دهنده می تواند در هر نقطه از دنيا و در هر لحظه از شبانه روز، ميزان اعتبار باقی مانده، تعداد نمايش و کليک بر روی آگهی و اطلاعات آماری ديگر را مورد نظارت و ارزيابی دقيق و بی واسطه قرار دهد.
7- 
قابليت تعاملی
ماهيت تعاملی شبکه اينترنت بر خلاف انواع ديگر تبليغات امکان ارتباط متقابل مخاطبان را فراهم آورده است و آگهی دهنده می تواند از نظرات و انتقادات مخاطبان خود با خبر گردد.

8- از همه مهم تر اين که با گسترش اينترنت و حضور كامپيوتر ها در هر خانواده عدم حضور در تبليغات اينترنتي باعث از دست دادن بازار خواهد شد.

 

نويسنده : آرميتا خسروياني

این کاربر 10 مطلب منتشر شده دارد.

به منظور درج نظر برای این مطلب، با نام کاربری و رمز عبور خود، وارد سایت شوید.