جمعه, 14 ارديبهشت 1403

 



حسابداری کلینیک

حسابدار ملزم است هر روز یک سری گزارشاتی را داشته باشد، که بعضی از این گزارشات به شرح ذیل می باشد:

0

حسابدار ملزم است هر روز یک سری گزارشاتی را داشته باشد، که بعضی از این 1ـ گزارش دریافتی کحسابدار ملزم است هر روز یک سری گزارشاتی را داشته باشد، که بعضی از این گزارشات به شرح ذیل می باشد:

حسابدار ملزم است هر روز یک سری گزارشاتی را داشته باشد، که بعضی از این 1ـ
اربرها:

در این گزارش، تعداد فیزیوتراپی، لیزرتراپی ، الکترومگنت ، ویزیت ها ، درمان دستی ، نوار عصب و فروش لوازم ارتوپدی فنی به تفکیک بخش ثبت شده است. در انتها جمع دریافتی و جمع تخفیف (کم شدن درصد بیمه ها) و تعداد مراجعه و جمع تعرفه ها نوشته شده است که در اصل این گزارش را صندوقدار در پایان شیفت خود گرفته و تحویل حسابدار می دهد که حسابدار از این گزارش برای سند زدن (دادن کد برای استفاده در ترازنامه) استفاده می شود و این گزارش یعنی کاری که صندوقدار انجام داده است.که در صورت مغایرت با قبض از گزارش ها، صندوقدار باید پاسخگو باشد.

2ـ گزارش برگشت از ویزیت:

برای مشخص شدن برگرداندن پول است یعنی این ویزیت چرا برگردانده شده و در صورتی که پول به بانک اضافه واریز شود از این گزارش مغایرت واریز می شود

3ـ گزارش به صندوق:

برای مشخص شدن نوع بیمه ها، تعداد بیمه ها ، مقدار درصدی که از بیماران دریافت شده، مقدار در صدی که بیمه ها باید به کلینیک پرداخت کنند.

4ـ گزارش خلاصه عملکرد صندوق: (پزشک- کارشناس- بخش)

بخش شامل فیزیوتراپی، متخصصان، ارتوپدی فنی است. که برای دادن پاداش به پزشکان کارشناسان، در صورت عملکرد خوب است.

5ـ گزارش خلاصه عملکرد صندوق: (پزشک کارشناس- سرویس)

سرویس شامل خدمات درمانی از قبیل فیزیوتراپی 1 تا 4 اندام- منوئال تراپی- ترکشن- الکترو مگنت تراپی- پکیج ها- لیزرتراپی از 1 تا 4 اندام وغیره می شود. و عملکرد پزشکان و خرید و فروش واحد ارتوپدی فنی است.

6ـ گزارش دریافت کاربر (بدون نمایش دریافتی صفر)

نام بیمارانی که هزینه ای پرداخت نکرده اند. به خاطر بیمه و یا تخفیف از سوی پزشکان. این گزارش برای مغایرت ها استفاده می شود.

7ـ گزارش بیمارانی که به صندوق مراجعه نکرده اند:

این گزارش نیز برای مغایرت ها استفاده می شود. مثال منشی پذیرش قبض می زند ولی بیمار هزینه را پرداخت نکرده است. و بدون گرفتن قبض از خدمات و سرویس استفاده می کند.

8ـ پذیرش های انجام شده:

با نام کاربر (نام منشی) و نام صندوقدار ثبت شده است.

9ـ گزارش پایان شیفت با نام بیمار و پزشک:

برای مغایرت استفاده می شود مثال فیزیوتراب با نام خانم محمدی 7 بیمار ویزیت کرده است اما در سیستم 6 قبض به نام او خورده شده است. حسابدار می تواند با شماره قبض بفهمد مغایرت به چه علت است.

10ـگزارش دریافت صندوق بر حسب نحوه دریافت:

هر روز در شیفت صبح و عصر مبلغ دریافتی بر حسب دستگاه POS و نقدی چقدر است و برای تطبیق با گزارش صندوقدار و لیست ارائه داده شده از بانک استفاده می شود.

نويسنده : کبری ربیعی

این کاربر 5 مطلب منتشر شده دارد.

به منظور درج نظر برای این مطلب، با نام کاربری و رمز عبور خود، وارد سایت شوید.