جمعه, 14 ارديبهشت 1403

 



کاربینی گرافیک.پودمان 1

به نام خدا

آقای فواد علیجانی
دارای مدرک کارشناسی صنایع دستی از دانشگاه هنر اصفهان و دانشجوی پژوهش هنر
آقای علیجانی از سال 85 شروع به کار کردن و اولین کار ایشان یک کتاب بوده است,بیشتر کارها را با کامپیوتر انجام می دهند چون زمان برای انجام سفارشات کم است باید با کامپیوتر انجام داد.
ایشان با توجه به رشته تحصیلی خودشون به جز شغلی که در حال حاضر دارند کارهای حجم چوب هم انجام می دهنند و در جواب به این سوال که به نظرتون گرافیک رشته ای است که درآمد کافی دارد یا فقط می شود به چشم یک هنر به اون نگاه کرد گفتند:که بیشتر به خاطر جنبه ی اقتصادی نیست که به کار گرافیک می پردازند بلکه بیشتر بنا به علاقه است که به این کار ادامه می دهند.
از نظر آقای علیجانی دیزاین را باید از هنر محض تفکیک کرد , در حوزه دیزاین یکسری پیش فرض داریم که می توان در رشته های گرافیک، معماری و طراحی صنعتی که جزو دیزاین هستند مشاهده کرد. اما در هنر محض هنرمند در بیان احساس با زبان شخصی اش آزاد است.
درباره ی این که می توان از گرافیک در کارهای معماری هم استفاده کرد گفتند که:یه گرافیست یا طراح می تواند در دیزاین داخلی یا معماری مشارکت کند و خودشون هم این کار را انجام داده اند.
ایشان اضافه کردند تعریف هنر با تعریف دیزاین تفاوت هایی دارد.
نظر ایشان در رابطه با این که دیدن کارهای هنری و گالری های متعدد به ما در فهم گرافیک چقدر کمک می کند این بود که این کار در فهم بصری به ما کمک خواهد کرد.
آقای علیجانی در رابطه با بازار کار این رشته چنین گفتند:بازار کار این رشته نمودار خطی ندارد و نمودارش سینوسی است و بالا و پایین زیاد دارد و این کار جزو کارهای خیلی سخت است چون ممکن است شما یک پوستر یا چیزهای دیگر را طراحی کرده و مشتری از کار شما اصلاً خوشش نیاد و باید سختی های کار را پذیرفت  و اضافه کردن که برای گرافیک کار هست چون مجموعه ای که تشکیل می شه برای هدفی حتماً نیاز به کار گرافیکی دارد و حتماً کار گرافیکی هم دارنند.
ایشان در بین صحبت هایشان اضافه کردن که از هیچ کاری که برای هنر بوده است ناراضی  که نیستند خوشحال هم هستند و در جواب به سوال ما که پرسیدیم از درآمد این رشته راضی هستن یا نه گفتند:بله از درآمد این شغل که با توجه به رشته خودشون دارند راضی هستن.
آقای علیجانی گفتند:که در بازارکار این رشته باید بیشتر صبر و تحمل داشت زیرا باید کار به سراغ اون شخص بیاد و یک طراح وظیفش اینه که به سیاست هایی که یک مشتری دارد شکل بدهد,کار گرافیکی می تواند همه جا حضور داشته باشد چون هر شرکتی به کار گرافیکی نیاز دارد پس می تواند کار پردرآمدی باشد.
در صحبت با ایشان از کار هایی که انجام داده بودند و رزومه ی کاری خودشون گفتن و از درآمد این کارها و کارهایی که برای شرکت های مختلف گرفته بودند مثال زدند و کارهای چاپی را برایمان توضیح دادند و روش عکاسی خودشان را برای ما تعریف کردن و گفتن جلب کردن نظر مشتری برای یک موضوع خاص بسیار سخت است.

1 copy copy copy copy copy

2 copy copy copy

3 copy copy

4 copy

5 copy

6 copy

7 copy

8 copy copy copy

9 copy copy copy

10 copy

با تشکر از جناب آقای فواد علیجانی.

* با سپاس فراوان از سرکار خانم میرزایی *

 

نويسنده : نجمه برجي

این کاربر 1 مطلب منتشر شده دارد.

به منظور درج نظر برای این مطلب، با نام کاربری و رمز عبور خود، وارد سایت شوید.