یکشنبه, 09 ارديبهشت 1403

 



نقش و جایگاه واحدهای صنفی کوچک و متوسط

نقش و جایگاه واحدهای صنفی کوچک و متوسط

تعریف درس:

هدف درس:

آشنا ساختن دانشجویان با مسائل و مشکلات و چالشهای موجود در واحدهای صنفی کوچک و متوسط در ایران و راه حلهای بهبود در جهت خود کفایی و رفع نیازهای مادی و معنوی جامعه

رئوس و ریز محتوا:

1.تعریف واحدهای صنفی کوچک و متوسط
2.وضعیت واحدهای صنفی کوچک و متوسط در ایران و جهان
3.نقش و مشارکت واحدهای صنفی کوچک و متوسط در توسعه اقتصاد ایران
4.تجربیات و موفقیتهای واحدهای صنفی کوچک و متوسط
5.نقش واحدهای صنفی کوچک و متوسط در تجارت داخلی و خارجی
6.اثرات جهانی شدن بر توسعه واحدهای صنفی کوچک و متوسط
7.فرصتها و تهدیدهای ناشی از جهانی شدن
8.برخی از دلایل اصلی توسعه نیافتگی واحدهای صنفی کوچک و متوسط
9.خط مشی دولت در قبال واحدهای صنفی کوچک و متوسط
10.برنامه و راهبردهای توسعه واحدهای صنفی کوچک و متوسط در برنامه های پنج ساله توسعه
11.قوانین حاکم بر واحدهای صنفی کوچک و متوسط
12.مقررات صدور گواهی پروانه کسب و رویه های نظارتی

منابع:

1.دباغ رحیم.بررسی ایجاد و توسعه فرصت های شغلی در صنوف تولیدی و خدمات فنی کشور.تهران:موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی،1384
2.حیدری،خلیل.تحلیل بر قانون نظام صنفی در راستای صنوف تولیدی و بررسی تجربه کشورهای مختلف در تفکیک صنوف تولیدی از صنایع کوچک.تهران:موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی.1384.
3.چراغی،داود.تحلیل اثر عوامل قانونی و سیاست گذاری بر توسعه یا تحدید واحدهای صنفی با تاکید بر حقوق مصرف کنندگان،تهران:موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی،1384.
4.سازمان توسعه صنعتی ملل متحد.استراتژِ افزایش مشارکت موثر و رقابتی بخش صنایع کوچک و متوسط.مترجم عبدالرضا شقاقی.تهران:رسا،1384.

لینک به انجمن علمی و پژوهشی درس

نويسنده :

این کاربر مطلب منتشر شده دارد.