یکشنبه, 23 ارديبهشت 1403

 



موضوع: شیرینی رویال فندق

شیرینی رویال فندق 10 سال 1 ماه ago #65719

طرز تهیه رویه شیرینی : سفیره را با دور تند همزن بزنید تا سفید شود در حین زدن کم کم پودر قند را افزوده و وانیل را اضافه کنید همزن را خاموش و پودر فندق و نارگیل وا اضافه نمایید. تهیه خمیر شیرینی : کره و پودر قند را خوب مخلوط کنید با همزن تا پوک شود بعد زرده ها را تک تک اضافه کنید و خوب هم بزنید نسکافه را با اب داغ مخلوط کرده و اضافه کنید ارد را کم کم افزوده تا مواد خمیر شود و به دست نچسبد خمیر را باز کرده و با ضخامت 3 سانت قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید بعد مواد رویه را داخل ماسوره ریخته و روی شیرینی بریزید داخل فر با حرارت 180 درجه قرار دهید بعد از 5 دقیقه حرارت را 160 کنید تا رویه نیز طلایی شود و حالت شلی نداشته باشد .

نکات :
* شیرینی را در ظرف در بسته نگه دارید. این شیرینی به نظر من خیلی خوب بود فقط نسبت به ذائقه من یه کم شکرش کم بود . نکته دیگه اینکه مواد رویه نسبت به خمیر زیاد بود . شما میتونین برای رویه یک چهارم از مقدار داده شده رو کمتر تهیه کنین .

مواد لازم :
کره 90 گرم
پودرقند 55 گرم
زرده 2 عدد
آرد200 گرم
اب داغ 1قاشق چایخوری
نسکافه یک و یک دوم قاشق چایخوری
برای رویه شیرینی :
سفیده 2 عدد
پودر قند 110 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر نارگیل 120 گرم
فندق پودر شده 60 گرم
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: سیاوش دانیالی, عارفه عرب
مدیران انجمن: سیاوش دانیالی