خوش آمديد,
مهمان
|
|
طرز تهیه رویه شیرینی : سفیره را با دور تند همزن بزنید تا سفید شود در حین زدن کم کم پودر قند را افزوده و وانیل را اضافه کنید همزن را خاموش و پودر فندق و نارگیل وا اضافه نمایید. تهیه خمیر شیرینی : کره و پودر قند را خوب مخلوط کنید با همزن تا پوک شود بعد زرده ها را تک تک اضافه کنید و خوب هم بزنید نسکافه را با اب داغ مخلوط کرده و اضافه کنید ارد را کم کم افزوده تا مواد خمیر شود و به دست نچسبد خمیر را باز کرده و با ضخامت 3 سانت قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید بعد مواد رویه را داخل ماسوره ریخته و روی شیرینی بریزید داخل فر با حرارت 180 درجه قرار دهید بعد از 5 دقیقه حرارت را 160 کنید تا رویه نیز طلایی شود و حالت شلی نداشته باشد .
نکات : * شیرینی را در ظرف در بسته نگه دارید. این شیرینی به نظر من خیلی خوب بود فقط نسبت به ذائقه من یه کم شکرش کم بود . نکته دیگه اینکه مواد رویه نسبت به خمیر زیاد بود . شما میتونین برای رویه یک چهارم از مقدار داده شده رو کمتر تهیه کنین . مواد لازم : کره 90 گرم پودرقند 55 گرم زرده 2 عدد آرد200 گرم اب داغ 1قاشق چایخوری نسکافه یک و یک دوم قاشق چایخوری برای رویه شیرینی : سفیده 2 عدد پودر قند 110 گرم وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر نارگیل 120 گرم فندق پودر شده 60 گرم |
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: سیاوش دانیالی, عارفه عرب
|