خوش آمديد,
مهمان
|
|
گونه های مورد نظر برای پرورش ماهی
به تناسب دما وشوری آب واقلیم منطقه گونه های متنوعی برای پرورش وجود دارد. مثلا برای آبهای گرم وشیرین بالای 20 درجه ی سانتی گراد دو گونه از ماهیان گرمابی به نام کپور و آموررا می توانیم پرورش دهیم در آبهای خنک با دمای 12تا 18 درجه سانتی گراد نیز،پرورش ماهی قزل آلا میسر است. توجیه اقتصادی پرورش ماهی قزل آلا وکپور ،در استخرهای ذخیره همان طور که قبلا ذکر شد منابع آبی هدف در این پروژه چاه های کشاورزی و قنوات است. دمای متناسب آبی: برای پرورش ماهی قزل آلا 12تا 18 درجه و برای ماهی کپور بالای 20 در جه می باشد طول دوره پرورش برای ماهی قزل آلا6تا 8 ماه وماهی کپور 800تا1000 گرم می باشد. در مجموع ماهی قزل آلاوکپور در استخرهای ذخیره به بهره وری منابع آبی کمک کرده وسود اقتصادی مناسبی را برای کشاورزان به همراه دارد. محاسبه ی سود دوره پرورش ماهی قزل آلا وکپور -بر اساس قیمت 1388 نوع ماهی :قزل آلا قیمت تمام شده 22000 کپور :1500 قزل آلا :قیمت فروش 40000 کپور :30000 سود خالص در هر کیلو ماهی: 18000 کپور:15000 مدت پرورش 6تا 8ماه وبیشتر توضیح:درآمدهای اعلام شده فوق ،بر اسلس نرخ تورم سالیانه ،در هزینه ها وتقاضای خرید عامل افزایش قیمت فروش در سالهای مورد نظر دارای تغییر خواهد بود. چالش های پرورش ماهی در استخره ای ذخیره آب کشاورزی 1.آشنایی نبودن کشاورزان ،با فن پرورش ماهی و دسترسی نداشتن به کارشناسان فن ،از مهمترین چالش هاست که این موضوع اهمییت ترویج فرهنگ آبزی پروری را نشان می دهد. 2.چالش بعدی باور نادرست کشاورزانی است که اقدام به اجرای سیستم های قطره ای و بارانی در اراضی خود کرده اند این گروه از کشاورزان تصور می کنند پرورش ماهی برای سیستم آبیاری نوین مشکل ایجاد می کند 3.چاش سوم هماهنگ کردن زمان پرورش ماهی با نظام آبیاری کشاورز است برای رفع نگرانی در این زمینه باید در زمان شروع فصل کشاورزی وروشن شدن چاه - برای آبیاری مزرعه -اقدام به رها سازی باید به گ تنظیم شود که قبلاز شروع دورهز خاموشی ماهی به وزن بازار پسندی وصید و رسیده شود. مزایای اقتصادی پررش ماهی :در استخرهای ذخیره آب کشاورزی : افزایش بهره وری منابع آبی تولید گوشت ماهی به عنوان غذای سلامتی ایجاد اشتغال ،کمک به اقتصاد خانوار وکشور بهبود تولیدات زراعی وباغی از طریق غنی شدن آب کشاورزی |
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.
|