جمعه, 14 ارديبهشت 1403

 



موضوع: برگر

برگر 9 سال 6 ماه ago #103232

فارس: استاد دانشگاه استنفورد برگری کاملاً گیاهی تولید کرده است که طعم و مزه آن مانند گوشت گاو و بوقلمون است.

در آمریکا برگری طراحی شده است که 100 درصد گیاهی است؛ این برگر توسط «پاتریک براون» استاد دانشگاه استنفورد تولید شده است.

به نظر می‌رسد این برگر با گوشت پخته شده است، در صورتی که با اسیدهای آمینه گیاهان تولید شده است؛ با این حال این برگر آبدار و طعم گوشت را دارد و مزه آن مانند گوشت گاو و بوقلمون است.
پيوست:
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.
مدیران انجمن: مژگان خسروی رستمی