سه شنبه, 18 ارديبهشت 1403

 



موضوع: ژله میوه

ژله میوه 9 سال 9 ماه ago #95700



مواد لازم:

ژله : ۳ بسته
خامه : ۴۰۰ گرم
گلابی : نصف فنجان
سیب : نصف فنجان
هلو : نصف فنجان
آناناس کنسرو شیرین : نصف فنجان
ژلاتین : ۲۰۰ گرم
خاک قند : ۵ قاشق سوپخوری
وانیل : نصف قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب کوچکتر ۲ تا ۳ سانتیمتر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم.
ژله هر طعمی که دوست دارید را در ۳ پیمانه آب جوش حل میکنیم و ۳ پیمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مایه را در قالب بزرگتر میریزیم قالب کوچکتر را در داخل ان قرار میدهیم و داخل قالب کوچکتر را با وزنه یا یخ پر میکنیم به نحوی که قالب به هیچ وجه بالا نایستد و قالب را در یخچال میگذاریم تا ژله کاملاً بسته شود بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل میکنیم و با خامه و خاکه قند مخلوط مینمائیم و میوه های آماده شده را در آن می ریزیم وقتی ژله کاملاً بسته شد از یخچال خارج می کنیم وزنه ها را از داخل قالب بیرون می آوریم و قالب کوچکتر را با آب نیم گرم پر می کنیم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج می نمائیم.
با این عمل قالب ژله ای داریم که میان آن خالی است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتین و میوه های خرد شده را داخل آن می ریزیم و پر می کنیم دوباره در یخچال می گذاریم تا خامه نیز کاملاً بسته شود بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار می دهیم و ظرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمی گردانیم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زینت می دهیم.
پيوست:
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: الهه اورعی, نسرین آزاد*
مدیران انجمن: علی ابراهیم بابایی▲