خوش آمديد,
مهمان
|
|
مواد لازم: ژله : ۳ بسته خامه : ۴۰۰ گرم گلابی : نصف فنجان سیب : نصف فنجان هلو : نصف فنجان آناناس کنسرو شیرین : نصف فنجان ژلاتین : ۲۰۰ گرم خاک قند : ۵ قاشق سوپخوری وانیل : نصف قاشق مربا خوری طرز تهیه: برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب کوچکتر ۲ تا ۳ سانتیمتر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم. ژله هر طعمی که دوست دارید را در ۳ پیمانه آب جوش حل میکنیم و ۳ پیمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مایه را در قالب بزرگتر میریزیم قالب کوچکتر را در داخل ان قرار میدهیم و داخل قالب کوچکتر را با وزنه یا یخ پر میکنیم به نحوی که قالب به هیچ وجه بالا نایستد و قالب را در یخچال میگذاریم تا ژله کاملاً بسته شود بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل میکنیم و با خامه و خاکه قند مخلوط مینمائیم و میوه های آماده شده را در آن می ریزیم وقتی ژله کاملاً بسته شد از یخچال خارج می کنیم وزنه ها را از داخل قالب بیرون می آوریم و قالب کوچکتر را با آب نیم گرم پر می کنیم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج می نمائیم. با این عمل قالب ژله ای داریم که میان آن خالی است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتین و میوه های خرد شده را داخل آن می ریزیم و پر می کنیم دوباره در یخچال می گذاریم تا خامه نیز کاملاً بسته شود بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار می دهیم و ظرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمی گردانیم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زینت می دهیم.
پيوست:
|
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: الهه اورعی, نسرین آزاد*
|