خوش آمديد,
مهمان
|
|
Jتولید کننده محصول غذایی به طور فرض هستبم:ارتقای کیفیت محصولات برای افزایش رقابتپذیری و بهبود کیفیت زندگی اهمیت بالایی دارد. بهکارگیری روشهای مناسب که متضمن تولید، عرضه و مصرف غذای سالم در تمامی طول زنجیره غذایی باشد و وجود نظام ایمنی و کنترل مواد غذایی کارا و مؤثر، علاوه بر کمک به ارتقا بهداشت و سلامت، در افزایش بهرهوری اقتصادی نیز مؤثر است. مصرفکنندگان بهطور روز افزون برای مسائلی همچون کیفیت، بهداشت و ایمنی مواد غذایی اهمیت بیشتری قائل میشوند و بنابراین تضمین کیفیت و سلامت بهعنوان مسئله کلیدی برای رقابت در صحنه تجارت فراوردههای غذایی و بقای بنگاههای تولیدکننده و تجار مواد غذایی حایز اهمیت میباشد.
برای ارتقای کیفیت فراوردههای غذایی، از یک طرف باید استانداردهای کیفیت را اصلاح نمود و از طرف دیگر انگیزه و توانایی افزایش کیفیت را در عوامل زنجیره (کشاوزان، دامداران، صنایع تبدیلی و فروشگاهها) تقویت نمود ونیز بکار گیری 4 در حوزه بازاریابی جهار مرحله محصول .قیمت .کانال تو.زیع وترویج وتبلیغات. سپاس از استاد گرامی |
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.
|