دوشنبه, 24 ارديبهشت 1403

 



موضوع: ارتقاء فروش محصولات

ارتقاء فروش محصولات 10 سال 4 ماه ago #49670

Jتولید کننده محصول غذایی به طور فرض هستبم:ارتقای کیفیت محصولات برای افزایش رقابتپذیری و بهبود کیفیت زندگی اهمیت بالایی دارد. بهکارگیری روشهای مناسب که متضمن تولید، عرضه و مصرف غذای سالم در تمامی طول زنجیره غذایی باشد و وجود نظام ایمنی و کنترل مواد غذایی کارا و مؤثر، علاوه بر کمک به ارتقا بهداشت و سلامت، در افزایش بهرهوری اقتصادی نیز مؤثر است. مصرفکنندگان بهطور روز افزون برای مسائلی همچون کیفیت، بهداشت و ایمنی مواد غذایی اهمیت بیشتری قائل میشوند و بنابراین تضمین کیفیت و سلامت بهعنوان مسئله کلیدی برای رقابت در صحنه تجارت فراوردههای غذایی و بقای بنگاههای تولیدکننده و تجار مواد غذایی حایز اهمیت میباشد.

برای ارتقای کیفیت فراوردههای غذایی، از یک طرف باید استانداردهای کیفیت را اصلاح نمود و از طرف دیگر انگیزه و توانایی افزایش کیفیت را در عوامل زنجیره (کشاوزان، دامداران، صنایع تبدیلی و فروشگاه‌ها) تقویت نمود ونیز بکار گیری 4
در حوزه بازاریابی جهار مرحله محصول .قیمت .کانال تو.زیع وترویج وتبلیغات.

سپاس از استاد گرامی
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.
مدیران انجمن: مژگان خسروی رستمی