خوش آمديد,
مهمان
|
|
شیرینی توت بادامی
مواد لازم: ۱-بادام پوست گرفته چرخ کرده نیم کیلو ۲-خاک قند نیم کیلو ۳-گلاب تقریبا ۱استکان طرز تهیه: بادام و خاک قند را مخلوط می کنیم گلاب را کم کم داخل بادام و قند می ریزیم بهم می زنیم تا مایه خمیر شود ولی زیاد شل نشود کافی است که خمیر چسبندگی پیدا کند و موقع فرم دادن متلاشی نشود بعد از مایه گلولهای کوچکی با اندازه یک فندق بر می داریم و با دست بشکل توت درست می کنیم و در شکر می غلطانیم و یک خلال پسته به انتهای آن فرو می کنیم و درون ظرف دردار محفوظ نگاه می داریم ( این شیرینی را نباید مدت زیادی نگاهداشت چون خشک می شود ) از رنگهای مجاز خوراکی نیز میشود در آن استفاده کرد. |
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: سليمان شادلو*
|