خوش آمديد,
مهمان
|
|
موادلازم:
بادمجان قلمی سیر نعناع خشک سرکه فلفل سبز تند نمک طرز تهیه : بادمجان ها را شسته و کلاهک آن را جدا کنید با چاقو دو شکاف عمودی در امتداد قد بادمجان ایجاد کنید بادمجان ها را در قابلمه چیده و با یک لیوان سرکه بپزید و بگذارید سرد شود سیر را ریز خرد کرده و با نعناع خشک و فلفل تند ریز شده مخلوط کنید از مواد مخلوط شده داخل شکاف بادمجانها را پر کنید و درون شیشه بچینید و روی بادمجانها را با سرکه بپوشانید.
پيوست:
|
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: الهه اورعی
|