خوش آمديد,
مهمان
|
|
آموزش درست کردن شیرینی قلبی
مواد لازم: ۱ فنجان توت فرنگی و بلوبری منجمد نیم فنجان شکر ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۱ بسته خمیر پای منجمد ۱ فنجان پودر شکر (پودر قند) ۲ قاشق غذاخوری شیر ۱ تیوب ژل رنگ غذای قرمز یا آبی طرز تهیه: ۱- فر را بگذارید در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت داغ شود. روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید. ۲- در کاسه متوسطی میوه های منجمد، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید تا مخلوط یکنواختی بدست آید و آن را کنار بگذارید. 3-- هر کدام از دو خمیر پای را با قالب قلبی شکل، به ۸ عدد قلب درآورید. 4-- با قاشق یک چهارم از میوه را وسط چهار تا از قلب ها بگذارید. سعی کنید آب میوه روی خمیر نریزید. ۵- چهار قلب دوم را روی قلب های اولی بگذارید و لبه های قلب ها را بچسبانید و محکم کنید. سپس با چنگال به لبه ها مدل دهید. آنها را روی سینی فر بچینید. ۶- پای ها را حدود ۱۰ تا ۱۴ دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سپس از فر دربیاورید و فوراً روی سطحی بگذارید تا سرد شوند. با چاقو بقایای میوه ها را جدا کنید. ۷- در کاسه کوچکی پودر شکر (پودر قند) و شیر را مخلوط کنید (اگر لازم شد کمی بیشتر شیر بریزید). با رنگ غذا این مخلوط را به دو رنگ دلخواه خود درآورید. آنها را به کیسه پلاستیکی منتقل کنید و یک گوشه آنها را ببرید تا بتوانید از هر کدام از رنگ ها روی پای ها بچکانید. ۸- بگذارید این مخلوط که روی پای چکانده اید خودش را بگیرد و سپس آنها را سرو کنید.
پيوست:
|
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.
|