سه شنبه, 15 خرداد 1403

 



موضوع: کاپوچینو چیست و طرز تهیه آن

کاپوچینو چیست و طرز تهیه آن 10 سال 7 ماه ago #38073

کاپوچینو نوعی شیر قهوهٔ ایتالیایی است که مخلوطی از اسپرسو یا همان قهوهٔ پررنگ، شیر داغ کف کرده روی آن است. از پودر کاکائو و یا پودر دارچین جهت طعم‌دهی و تزیین روی کفِ شیر نیز استفاده می‌گردد.

"کاپوچین" نام فرقه‌ای از راهبان کاتولیک است که معمولاً چهرهٔ رنگ پریده‌ای دارند و کلاه سیاهی بر سر می‌گذارند.[۱] ایتالیایی‌ها کف شیر و قهوهٔ پاشیده شده روی آن را شبیه راهبان کاپوچینو می‌دانند؛ به همین دلیل این نام را بر آن نهاده‌اند.

دستور تهیه کاپوچینو:

این دستور برای ۲ فنجان است و هر فنجان آن ۶۰ کالری خواهد داشت. مواد لازم:

قهوه دم کرده ۱ و یک دوم فنجان

شکر رژیمی ۱ قاشق چای خوری

شیر کم چرب ۱ فنجان طرز تهیه:

۱-بعد از دم کشیدن قهوه،شیر و شکر را مخلوط کنید و به مدت ۲ دقیقه در مایکروویو بگذارید(بالاترین درجه).

۲-مخلوط شیر و شکر را در مخلوط کن به مدت ۱ دقیقه بزنید تا به خوبی کف کند.

۳-دو سوم فنجان‌ها را با قهوه دم کرده و باقی را با مخلوط شیر و شکر پر کنید.

می‌توانید روی کاپوچینو را با پودر قهوه یا دارچین تزیین کنید.
پيوست:
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: معصومه داننده
مدیران انجمن: سیاوش دانیالی