خوش آمديد,
مهمان
|
|
کاپوچینو نوعی شیر قهوهٔ ایتالیایی است که مخلوطی از اسپرسو یا همان قهوهٔ پررنگ، شیر داغ کف کرده روی آن است. از پودر کاکائو و یا پودر دارچین جهت طعمدهی و تزیین روی کفِ شیر نیز استفاده میگردد.
"کاپوچین" نام فرقهای از راهبان کاتولیک است که معمولاً چهرهٔ رنگ پریدهای دارند و کلاه سیاهی بر سر میگذارند.[۱] ایتالیاییها کف شیر و قهوهٔ پاشیده شده روی آن را شبیه راهبان کاپوچینو میدانند؛ به همین دلیل این نام را بر آن نهادهاند. دستور تهیه کاپوچینو: این دستور برای ۲ فنجان است و هر فنجان آن ۶۰ کالری خواهد داشت. مواد لازم: قهوه دم کرده ۱ و یک دوم فنجان شکر رژیمی ۱ قاشق چای خوری شیر کم چرب ۱ فنجان طرز تهیه: ۱-بعد از دم کشیدن قهوه،شیر و شکر را مخلوط کنید و به مدت ۲ دقیقه در مایکروویو بگذارید(بالاترین درجه). ۲-مخلوط شیر و شکر را در مخلوط کن به مدت ۱ دقیقه بزنید تا به خوبی کف کند. ۳-دو سوم فنجانها را با قهوه دم کرده و باقی را با مخلوط شیر و شکر پر کنید. میتوانید روی کاپوچینو را با پودر قهوه یا دارچین تزیین کنید.
پيوست:
|
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: معصومه داننده
|