دومین جشنواره فرهنگی و هنری "غذا و اقوام و ملل ایرانی" برگزار شد

  • پرینت
دومین جشنواره غذابه گزارش کانون گردشگری و ایران شناسی مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر 13 تهران دومین جشنواره فرهنگی و هنری "غذا و اقوام و ملل ایرانی" به همت و تلاش انجمن روابط عمومی وامور فرهنگی مرکز و نظارت و همراهی مدرس محترم جناب آقای امین پیر محمد زاده در روز دوشنبه 9 اردیبهشت 1398 با حضور رئیس مرکز سرکار خانم صفاپو و سرپرست مرکز جناب آقای صالحی مقدم در سالن همایش مرکز برگزار گردید.
هدف از برگزاری این جشنواره حفظ ارزش های فرهنگی مناطق مختلف کشورو آشنایی هرچه تمام تر علاقه مندان به آداب و رسوم و همچنین با توجه به افزایش مصرف فست فودها و غذاهای ناسالم که عامل اصلی انواع بیماری هاست، این جشنواره می تواند گامی موثر در جهت ترغیب و تشویق عموم مردم به سمت مصرف غذاهای سالم و اصلاح عادات نامناسب غذایی باشد.
  • لازم به ذکر است در پایان جشنواره دو گروه به عنوان برترین های جشنواره انتخاب و حائز رتبه اول و دوم شدند و از تخفیف شهریه 15 و 10 درصد بهره مند شدند.

نويسنده : سیما صلح میرزایی

مدیریت امور فرهنگی و پژوهشی - مدیر سایت